qu ibad saya

ni la wajah2 ibad adfi….ntah ler…dulu rasa mcm comey je..skrg..huh..comot (kecik ati mak dia kalo dgr aku cakap ni)hehehe…sory kak piza =P

comot ke..comey ke…cute ke…tetap kesayangan saya….=P

PICT0115

ni muka dia ntah ler..x ingat berapa bulan..tp ni la 1st time aku jupe dia setelah dia blk msia..hehe…sbelum ni aku tgk waktu umur dia berapa hr ntah…lepas pantang dia terus fly….huhu

PICT0050

ni setelah beberapa bulan pic y sebelum tu…waktu ni  tgk dia…kalo celup dalam tepung pastu goreng ngn minyak panas…mmg sedap je rasanye…mcm ayam kfc y original la..padat ngn isi

PICT0002

ni ogos 2008..dh nk masuk setahun…waktu nk g UM..nk g tgk konvo aunty sal..rasa mcm sejuk perut mak dia ngndung sbb pkai ala2 kopiah ngn word ‘anak soleh’ on that…PICT0021

ni gmbr dia dah setahun lebih la……

PICT0006

tgk la dia sekarang….dah besar…dah naughty…nk mengamuk jak

DSC02302

bujang dah anak menakan aku..the only one my nephew….

n now…still waiting my next anak menakan…hahaha


2 responses to “qu ibad saya

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: