Daily Archives: February 6, 2011

:: Entah..

Oh..saya dah tahap bosan ni. Tunggu orang. Janji pkul berapa dan sekarang dah pkul berapa? Rasa nak marah ja tapi malas lah nk start hari dengan marah2. Nanti satu hari spoil mood. Ini ke istilah janji melayu??

oh..saya x nak lah memburukkan orang melayu sebab saya  pun orang melayu. Dan kalau boleh saya x nak ada istilah mcm tu…tapi tu lah dia kan…ada jugak org yang nk mengiyakan dan menggalakkan ayat tu iaitu “Janji Melayu”…ermmmm

Konon2 janji pkul 9 sebab kalo janji pkul 10 orang akan datang pkul 11..kann?? betul x? Itu maknanya….orang yang membuat perjanjian pkul jam mcm tu…dia lah yang mcam tu. mengiyakan dan menggalakkan “Janji Melayu”….then jangan ingat orang semua macam tu. Saya bukan lah punctuality….sebab kdang2 saya terlewat juga..tapi saya tidak berjanji pkul jam sebegitu. if i said, u reach me at that time…i will untuk sampai ke pkul tu. kalo saya lambat, i will let them know….sebab saya faham..seksanya menunggu….

Okeh lah….saya harap2 jangan lah ramai2 menggalakkan ‘Janji Melayu’……kita yang create that phase and kta sendiri boleh mengubahnya

okeh! sampai jumpa nanti!