:: Macam-macam lah….

Kali ni, x da specific entry pun nak cerita, tapi saya nak jugak bercerita. Banyak benda nak cerita, tapi tu lah, konon2 jadual hidup macam ahli dewan rakyat, terkejar2 ke sana sini untuk memenuhi permintaan rakyat, meeting sana meeting sini…tu lah yang x sempat mengupdate dkt sini..keh2...alasan je semua tu yer diri….

Pertama saya nak cerita, cuti Chinese New Year saya ni melampau dari cuti hari raya saya sendiri..Seingat saya lah, waktu hari raya hari tu, ber cut-cut cuti saya. Saya dah cuti, then datang keje balik then sambung cuti balik. Dengan alasan, saya lah kampung yang paling dekat dengan ofis dan tiada planner yang ada. Okeh lah, saya pun bekerja dengan redha nya. Lagi pun waktu tu saya x berapa nak ada mood raya. Tapi Chinese New Year ni, bermurah hati plak boss bagi cuti sampaikan orang lain dh start kerja next week, PIR ni masih bercuti..apa2 pun..thanks lah boss. Saya tau, ni kesan2 boss tahan ktaorang sampai 2 pagi hari tu kan? Boss membebel dekat telinga saya dekat sejam kan? Sampai menitik gak lak air mata saya…kan boss kan..kan…kan….

Oh..yang kedua, saya nak cerita, saya sebenarnya tangah tggu turn jumpa doc ni. dah buat appointment. ramai pulak pesakit dia hari ni. Tu yang saya sempat menulis dekat sini.hahaha. okeh lah…itu je cerita untuk hari ni.

Saya nak pergi jumpa doc dulu ya! sampai nanti ya!

Advertisements

About noorkhamisah

happy..happy...touchy... View all posts by noorkhamisah

One response to “:: Macam-macam lah….

  • Azi

    Kalau sakit hati dengan bos, baca je kat dia pantun ni (dari buku ‘Alamak Bosku Seperti Hitler!’) hahaha:

    Pagi-pagi, sudah mencemuh,
    Si pemandu terus terdiam mengeluh,
    Bos ini jenis yang kecoh,
    Dapat “Tan Sri”, satu dunia dia heboh.

    “Ada pelanggan hendak jumpa”,
    Itulah kata si setiausaha,
    Bos enggan, mengantuk katanya,
    Biarkan pelanggan berjumpa air liur basinya.

    Bos memanggil mesyuarat mengejut,
    Ada pekerja berjalan bak siput,
    Bos pun menengking sampailah semput,
    Para pekerja terkentut-kentut.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: