Daily Archives: February 1, 2011

:: Macam-macam lah….

Kali ni, x da specific entry pun nak cerita, tapi saya nak jugak bercerita. Banyak benda nak cerita, tapi tu lah, konon2 jadual hidup macam ahli dewan rakyat, terkejar2 ke sana sini untuk memenuhi permintaan rakyat, meeting sana meeting sini…tu lah yang x sempat mengupdate dkt sini..keh2...alasan je semua tu yer diri….

Pertama saya nak cerita, cuti Chinese New Year saya ni melampau dari cuti hari raya saya sendiri..Seingat saya lah, waktu hari raya hari tu, ber cut-cut cuti saya. Saya dah cuti, then datang keje balik then sambung cuti balik. Dengan alasan, saya lah kampung yang paling dekat dengan ofis dan tiada planner yang ada. Okeh lah, saya pun bekerja dengan redha nya. Lagi pun waktu tu saya x berapa nak ada mood raya. Tapi Chinese New Year ni, bermurah hati plak boss bagi cuti sampaikan orang lain dh start kerja next week, PIR ni masih bercuti..apa2 pun..thanks lah boss. Saya tau, ni kesan2 boss tahan ktaorang sampai 2 pagi hari tu kan? Boss membebel dekat telinga saya dekat sejam kan? Sampai menitik gak lak air mata saya…kan boss kan..kan…kan….

Oh..yang kedua, saya nak cerita, saya sebenarnya tangah tggu turn jumpa doc ni. dah buat appointment. ramai pulak pesakit dia hari ni. Tu yang saya sempat menulis dekat sini.hahaha. okeh lah…itu je cerita untuk hari ni.

Saya nak pergi jumpa doc dulu ya! sampai nanti ya!

Advertisements