:: Yang mana satu idaman kalbu?

Awk suka yang mana? Yang full cream ke yang strawberi? Kalau saya…saya suka dua2.hahaha.Tapi boleh ke nak amek dua2 sekali? Boleh je kan kalau selagi perut x kembung dan tekak nak terima lagi susu… 😛

ha..pilih2. Saya dah mula rambang mata dah ni…semuanya cantik2. Rasa nak ambil semuanya….boleh x? hahaha…Warna yang hendak x da menarik. Warna yang lain pulak yang lagi cantik..Lagi2 ada penghasut yang mengataka warna saya tu x cantk….hukhukhuk

Ni lah muka penghasut tu…yang cakap warna pilihan saya x cantik. cisss!! tapi apa yang dia pegang tu saya yang berkenan dulu..hehe

Saya suka juga yang ini. Cantikkan letak kt patung tu. Tapi dekat saya x lah..muahaha

Eh….saya x da nak buat pengumuman apa2 dekat sini yer. Jangan bersangka apa2 yer. Saya belum nk buat pengumuman apa2. heheheh. Saya hanya berjalan2 dan melihat jenis2 fabrik dan mencuba untuk memilih sendiri. My mom cakap, saya dah besar…saya kena menguruskan pakaian saya sendiri. Termasuklah dalam membeli baju2 kewanitaan ini. Itu lah saya pergi tengok sendiri dan mencuba untuk memilih sendiri..hehe

Sebelum2 ni..saya jarang memilih kain2 ela untuk sendiri. Saya akan pakai jer apa yang dibelikan untuk saya atau saya bayar sahaja apa yang dipilih untuk saya. Untuk sekarang, saya mencuba untuk memilih kain sendiri, warna pilihan sendiri. Tapi tu lah…baru test2 dah si penghasut tu cakap apa yang saya berkenan x cantik…hahahah…Saya pilih ikut warna pilihan saya lah kan..Tapi bagus jugak..untuk saya yang x berapa nak pandai memilih ni ikut nasihat si penghasut tu :p

Hahaha….ini saja jer dah. x da kena mengena dengan pilihan hati. Saja ja. Semuanya cantik2 lah. Tinggal ada RM ngn x da ja…Ada x orang nak sponsor dekat saya ni? Ehem2..ke kena beli guna duit sendiri gak? Ke kain2 ni x da dalam senarai tajaan or hadiah?hahaha..

Ok lah. Saya dah habis dah memilih yang mana satu idaman kalbu saya. Tapi saya x menggrabed apa2 pun lagi.huahuahua….Siapa cakap buat pilihan tu senang dan siapa cakap memilih tu sangat susah. eh?? jadi senang ke susah?

Sebenarnya, kalau kita tahu apa yang kita nak, kita x kan susah membuat pilihan. Cuma kita kena berhati-hati dalam memilih. Kadang-kadang kita rasa pilihan kita tu adalah yang terbaik tapi kita x sedar, pilihan kita tu lah yang sangat buruk bagi kita. Jadi…dalam memilih, jangan ikut sedap hati jer yer. Take note juga pandangan yang orang sekeliling kita. Dan kalau kita sabar dalam memilih, yang terpilih itu lah yang ‘ngam’ dengan kita.kan?

Ok…Yang Mana Satu Idaman Kalbu Saya?….Dia ada nunnnnnnn sana……..:P

Sampai nanti ya!

 

Advertisements

About noorkhamisah

happy..happy...touchy... View all posts by noorkhamisah

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: