:: Masih lagi….

Alhamdulillah. Saya selamat sampai di sini malam tadi. Sepanjang memandu tu saya dah berkira-kira nak update page ni sesudah sampai tapi kudrat kecil saya ni x mampu pulak. Tertidur saya…Eh, saya mulai rasa yang saya ni semakin tidak berkualiti memandu malam2. MySpaceYa Allah, jangan Kau tarik nikmat satu yang ada ni. Agak sukarlah saya nanti kalau saya tidak boleh memandu waktu malam. Dengan keadaan saya yang akan berseorangan ini….macam mana lah kalau betul2 nikmat tu di tarik sepenuhnya. Mintak jauh Ya Allah….

Oh…maaflah kalau entry saya sebelum ni agak mengikut emosi sedikit. Ye lah…rasa badan macam dah sihat tapi sebenarnya tak sihat, agak emosi lah saya sedikit. Bercelaru pun iya juga. Macam2 dah ada terlintas di kepala. Badan saya ni satu je (ada ke orang ade 2 badan?huhu) Then mungkin dikuatiri ada yang tidak berapa fungsi dengan baik.huhu. Kan? apa perasaan awak2 semua. Walaupun hanya dikuatiri tapi sangat menguji saya lah. Kalaulah saya boleh pinjam badan orang lain, badan saya ni saya keluarkan, saya pergi service dan sementara tu badan yang saya pinjam tu saya guna untuk meneruskan kehidupan saya…kan senang. kan? huhu…wish je la kan.sebab benda tu x kan dapat dan x kan berlaku..
MySpace

Tiada apa pun yang menarik untuk saya kongsi untuk entry kali ini. Tapi sebenaranya kalau saya sedang memandu tu kan…macam2 topik yang saya dah pikirkan nk kongsi dekat sini. Tapi bila dah depan mata untuk menaip, cerita lain pulak keluar. Ntah apa2 kan diri? Tu yang menyampah tu.Orang nak berblog, diri pun nak.Tapi nak cerita, x tahu nak cerita apa.MySpaceNak kongsi resepi? haha..mesti lah x. Saya macam suka je tengok blog kawan2 yang kongsi resepi mereka. Saya teringin nak sebegitu tapi saya x reti masak. Masa nak masak pun x da. AH! enoughlah diri! Macam2 alasan bagi yer…..MySpace. Camne pun, saya masih lagi mahu berblog walaupun blog saya ni macam x berapa nak ada identiti 😛

Eh..okeh lah. Bau nasi ayam memanggil2 saya untuk makan. Saya sudah ada rasa nak makan semua sekarang. Walaupun masih terasa ombak jahat di dalam perut lagi. Doakan saya sihat sepenuhnya  yer. Saya masih anyak hutang di dunia dan akhirat lagi yang belum saya sudahkan…

Sampai nanti ya! 

p/s: Ada mood cari icon.tu yg ada.rasa suram pulak sbb dh lama x da gmbar…

Advertisements

About noorkhamisah

happy..happy...touchy... View all posts by noorkhamisah

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: