:: Macam dah ok….

Tak da pa pun yang penting  nak share hari ni…bangun pagi tadi, keadaan diri masih lagi tidak berapa sihat. Macam makin teruk lagi ada.Tapi still lagi habiskan ubat. Then after zohor, masuk bilik..x lama lepas tu…hanyuttttt…..bangun2 tadi rasa macam dah ok. dan harapnya terus ok lah. sebab banyak lagi kerja yang menanti untuk menggunakan kudrat saya yang kecil ni. Bukanlah saya x boleh bergerak langsung tapi dalam keadaan not feeling well kan….semua benda jadi x seronok. Harap2 besok bekerja semuanya ok yer. doakan saya! 🙂

Tapi…kesan lebam di kaki saya masih lagi tidak surut. Berbekas lagi. Saya pun tak tahu lah mana datangnya lebam tu. Jiran saya kata tu kesan kena gigit pelesit…iya…memang seperti bekas gigitan. Saya pun x sedar bila adanya kesan tu. Sedar2 sudah ada kesan. Nak kata percaya, entah lah. Nak cakap x percaya pun  entah lah. Tapi orang cakap, masuk tempat baru kadang2 macam tu lah. Saya terima sahaja pandangan orang sekeliling. Tapi yang pasti saya percaya dengan ALLAH.Kalau betullah seperti yang dicakapkan… mintak saya dijauhkan dari gangguan anasir2 jahat tu yer. InsyaAllah…

okeh la..dah maghrib pun ni, saya berundur diri dulu yer 🙂

nanti saya update lagi sini dan mencuba untuk hari2…sampai nanti ya!

Advertisements

About noorkhamisah

happy..happy...touchy... View all posts by noorkhamisah

One response to “:: Macam dah ok….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: