:: Berjanji seperti matahari…

‘ Kalau berjanji, janji lah seperti matahari kerana ia tidak memungkiri untuk muncul keesokan hari’

tapi….kalau hujan macam mana?

aippp..hujan pun still ada juga kan matahari? betul tak? cuma dia terlindung oleh awan gelap..(awan jahat! awan jahat!)

okeh..

– if you can’t, do not say it-

betul x? kalau x boleh, jangan cakap ape2.just cakap tak.mungkin akan melukakan pihak yang lagi satu but its better from that side already put the hope. saya berkata seperti ni untuk semua benda lah.

eh…saya x de terluka yer. saya pun x bercadang nak buat luahan perasaan hari ini. saya cuma teringat perkara yang berlaku ke saya sepanjang minggu ini. orang bberjanji dgn saya, saya tertunggu2 tapi at last…0 yer…tp saya pun ada terbuat begitu minggu ini. saya pun kategori teruk gak lah. so deserve lah untuk saya. what you give, you get back..padan lah muka saya yer…hehe

okeh la…

saya stop sini dulu untuk topik yang ini. ada panggilan yang sangat penting yang kena saya dulukan. dah memanggil dah tu. mungkin saya akan sambung entry lain pula selepas ini. mungkin yer.saya tidak berjanji.

jangan sunyi dari jenguk ke sini yer. sampai nanti!

akhirulkalam

-wassalam-

 

Advertisements

About noorkhamisah

happy..happy...touchy... View all posts by noorkhamisah

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: