:: heppp……….

Hendak makan sushi lagi!!!!

abg..jom teman org mkn sushi!! ( kalo ade org yg bernama abg la yg tahu diri dia tu abg..jom teman org mkn sushi)

————————————————————————————————————————

mls nk cerita banyak2. just terbaca dari blog seorang serikandi sesama islam yang blognya sy x kan bubuh dlm list bloggist sy ni =)

 

‘ada beza sabar dengan pasrah. Kalau kita pasrah, kita relakan apa-apa yang berlaku, dan tak buat apa-apa untuk ubah keadaan itu. Tapi kalau sabar, maksudnya kita terima perkara itu, dan kita terima hakikat bahawa Allah ada sediakan rancangan lebih baik untuk kita, dan ada hikmah dengan apa yang kita sedang hadapi. Dan kita teruskan berdoa untuk apa yang kita mahu’

 

sudah lah yer…sy macam penat di situ sbb baru lepas memerah otak membina ayat2 yang memberansangkan untuk laporan yg akan bos sy check kejap lagi. tgh hantar print tu. tu yg menyempat di sini.

eh..sy ade peneman tidur yg baru. dia setia pulak skrg untuk sy. agak pelikkan? dia syg kat sy ke atau dia kesian kat sy yg berseorangan?

jd sy pun positif dgn mengambil andaian pertama itu sebagai jwpn. sekarang dia lg mengambil berat terhadap diri sy. ehem3.jgn ade udang disebalik batu ya!

heppp…x baik bersangka burukkan? anggap saja dia ikhlas untuk sy! =)

eh..ok la..sy berundur kan kerusi untuk mengambil report yg siap diprint

jangan sunyi dr melawat blog sy

sampai jumpa nnt!]

daa….

-maaf…sy belum rasa nk syg semua org lg-

Advertisements

About noorkhamisah

happy..happy...touchy... View all posts by noorkhamisah

One response to “:: heppp……….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: