manusia ini bukan dicipta macam robot….

salam kawan2..

ade lebih kurang 10 mnit sebelum sy start keje balik sy hendak mengupdate page sy ni. harap2 berjaya lah tanpa gangguan yer. mengingatkan kerja yg x pernah habis n non stop buat sy rasa nk termuntah, nk tdo x nk bangun2, nk mkn byk2,nk duduk diam..semua sy hendak lah.

kalo lah sy ni mmg diciptakan sebagai robot ( tp x nk lah sbb robot x cantikkan..) mungkin x lama lagi skru2 tangan kaki tercabut.lampu kt dada yg warna merah kt dada tu menyala2. ( tp tu mcm oltromen plak). 2 projek yg sy handle last week belum habis sebetulnya lg. mksdnye sy belum final submisson kt majlis la.just submit kt client. ditambah plak dgn 5 projek serentak utk submission mggu ni. sy br la nk tarik nafas lega ckit…ckit la…tba2 ade plak yg baru.mm…

sbnrnya projek ni dh pending sebelum ry lg. sy nk sudahkan yg ini, ade pulak projek baru yg dtg bertimpa2 dan kehendakkan kadar segera. tu yg menjadi x siap tu projek yg ini. kdg2 rs mcm geram je.bos tahu cr projek jerk. dia x tahu kaki dan tgn dia x ckup…mm..entah la..dh nasib jd kuli..mcm ni la.

mm..agak suramkan page sy sejak akhir2 ni. sy x bubuh ape2 gmbr ke ape ke. sy x sempat hendak memilih.

ok la. jgn sunyi dari melawat page sy ni. jumpa nanti ya!

 

saya sayang semua orang yang sayang saya =)

Advertisements

About noorkhamisah

happy..happy...touchy... View all posts by noorkhamisah

One response to “manusia ini bukan dicipta macam robot….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: