:: Nasi goreng ikan sardin…

huhu…laparnye perut saya…………..kena tggu org balik br mkn br sy boleh pergi mkn….rs mcm nk pacak sepanduk jerk.nk tulis;

NOR LAPAR! NOR LAPAR! NOR LAPAR!

tgh2 lapar ni sy teringat plak nasi goreng ikan sardin yg sy mencuba buat hr tu. hr sabtu hr tu. he3..berjaya! sy ty resepi dr cik ili..jauh woo cr resepi..smp ke bintulu. dia la tu..g ckp kt fb pasal ns goreng ikan sardin..dh sy teringin nk mkn. senang jerk nk msk..but utk org yg x reti msk mcm sy ni mmg ptt la ty org lain dulu sblm mencuba kan….

hehe..sy x snap pun gmbr ns goreng ikan sardin tu.sbb kalo nk tnjuk kt org presentation kena bagus kan? ns goreng sy tu x de la semenarik mn kalau ditengok dan mungkin mcm xsedap jerk.. tp bila mkn…..ehem3…….x de la sesedap sgt tp berjaya la sy msk ns goreng sardin tu..hehe… kenyang jugak la perut sy sementara nk pegi ke rumah apat untuk open house pd petangnye…untuk share resepi ns goreng ikan sardin tu…x kot..hahaha..buat kena gelak dgn org jerk sbb ns goreng tu sy rs org lain dh lama reti buat tp sy br nk terhegeh2 belajar. tp 1 improvement utk dr sy la kan sbb sy dh mula hendak bljr masak..~~wink3

mm..ok la…sy sbnrnya br blk mkn td…ni acara sambung update blog la kiranya. td sy mkn ns goreng cili api..mcm berani kan mkn pedas2..tp kan..x pedas pun….cili api pun x de…tpu jerk uncle tu!

sy nk smbung buat kerja. ade LCP br yg kena sy siapkan..ok..jgn sunyi dr melawat blog sy yer..jumpa nanti!

saya sayang semua orang yang sayang saya =)

Advertisements

About noorkhamisah

happy..happy...touchy... View all posts by noorkhamisah

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: