:: therapy session….

kenapa yer sy bagi nama entry kali ini seperti di atas tu ye? entah..sy rs menulis dkt blog ni salah satu terapi mudah tanpa mengganggu org sekeliling….sy rs puas bila sy dpt bercerita ape yg sy nk cerita kt page sy ni…kalo awk2 semua rs blog sy ni mcm byk membebel ke ape…abaikan la page sy ni…sbb sy skrg tgh BERTERAPI di sini!

eh2..emo ke sy? x de la sbnrnye….hik3…sy rs nk bercerita je kt cni. org yg talkative mcm sy ni kan asyik nk bercakap je kan…so kalo sy asyik bercakap dgn org nnt sy ni meng’annoying’kan org sekeliling sy…mm….membebel lagi…kan? 😛

sy nk start cerita dengan sy x tahu nk buat ape bila sy surfing…terukkan sy? sy teringat bos sy selalu ckp..’kta kena tahu ape yg kta nk buat..br la ade tujuan’ ( sila baca dengan nada marah yer…..) sy mcm x reti website mn yg sy boleh jdkan hobi utk sy melayari slepas sy check email2 sy.dulu sy rajin utk dload lagu tp tidak lagi skrg…kenapa ye? sbb sy x sempat dh utk mencari lagu n sy x tahu mn nk simpan lagu2 itu.sy dh xde my personal pc/leppy..ini pun menumpang org lain py..sadis ke cerita sy ni? x de la sgt kan…hik3.

yg sy boleh buat pun..tgk blog kawan2 sy…awak2 semua klik la dkt link tepi page ni yer….yg ade nm kwn2 sy tu..tgk la blog diaorg.cantik2.pandai kwn2 sy ni design blog diaorg…tp sy ade 1 blog (kira feveret sy gak la) yg selalu sy tgk. sy x kenal pun dia tp yg sy tahu dia isteri kepada ofismate bekas boyfriend sy. dia suka bercerita ttg hidup dia dan dia suka share resepi2 yg dia masak. sy teringin juga untuk buat mcm itu tp sy bukan la surirumah mcm dia….frankly speaking, sy ade sedikit uja untuk belajar msk n membaca resepi bila sy bc blog dia.mmm…maaf lah kawan2..sy x nk share adress blog dia kt cni…. 😛

gambar ni x de kena mengena dgn cerita sy yg kt atas tu yer….jgn confuse yer..

siapa ek minah mat salleh ni? hehe..sy pun x kenal.sy kidnap gmbr ni dkt yahoo image search yer…thanks yahoo!

kenapa sy bubuh gmbr ni? sbnrnya sy nk tunjuk rambut dia..sy nk ade rambut mcm itu…cantik x? cantik la untuk dia kan….utk sy? hahaha..entah la. sy mcm suka rambut dia..sy ni bkn lah pandai sgt style2 rambut ni…n kalau tgk style rambut dia ni nmpk mcm serabut ckit kan? tp sy suka n hendak rambut mcm tu…sy akan berusaha untuk jdkan rambut sy mcm itu..siapa2 yg tgk rmbut sy nnt jgn gelakkan yer.. ;))

eh…sy bukan hendakkan kaler rambut mcm tu tau. sy hendak jenis potongan shj ok.

iklan jap…..

suasana hri raya la katakan…ngeeeee

rasa nk sambung entry dgn cerita pasal hati dan perasaan pulak la. lama x wat ayat2 touching ni kan..

hr itu sy bercerita dgn emak, ttg sy dan hubungan sy dgn sang lelaki. sy cerita la mcm2. sy cerita ape yg sang lelaki ckp dgn sy, ape yg sang lelaki buat..dan sy pun x berapa nk igt..tp at lastnya sy buat conclusion la dgn emak yang sy tahu apa sang lelaki ini buat di blkg sy…sy x hendak membesarkan cerita dan x nk sy menyakitkan hati sy sndr so sy lebih suka berdiam diri. sbb sy tahu kebenarannya akan menyakitkan sy. sy amek jln (x tau la jalan tangah ke jalan mudah ni) utk berdiam diri…

n emak pun ckp dengan sy…dgn amek jln sebegitu tujuan untuk x nk menyakitkan hati sendiri kan? n saggup hidup dalam keadaan tipu dan tahu diri ditipu semata2 hendak menjaga hati sendiri daripada sakit….pikirlah sendiri…

sy pun terpikir dgn ayat emak itu…entah…SPEECHLESS la …..

ok2..abeh dh heart2 feeling ni….

eh….sy igtkan mlm ini ade cerita kegemaran sy….tp x de la plak. penat sy tggu…nk tau ke cerita ape yg sy tggu? hik3..jgn gelakkan sy yer…

sy nk tgk……

hik2..hensemkan chef ramsay ni kan? walaupun dh nmpk urat2 tua. mesti awak2 kp sy ntah ape2 kan suka dkt dia ni…sy suka dia sbb dia garang…hahaha…boleh pkai ke alasan sy ni….bulehhh kot..hik3

ok la…sy rs hbs kot sesi terapi utk kali ini. sy hendak sambung tgk tv la.blk umah emak la br sy dpt tgk cerita2 yg sy suka. sggup tgk yg marathon py…

ok la..awak2 semua jgn sunyi dari melawat page sy ni yer…

sy syg semua org yg syg sy =)

wassalam…

Advertisements

About noorkhamisah

happy..happy...touchy... View all posts by noorkhamisah

One response to “:: therapy session….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: