:: Selamat Berpuasa Hari Ke 16

Assalamualaikum…..

ee…sy nk update page ni walaupun sy dekat ofis. tggal ber3 shj sy dekat ofis ni..yg lain keluar termasuk lah encik boss itu.

xde specific cerita pun nk sy ceritakan. just x sabar nk tggu besok! besok adalah cuti Nuzul Quran. kawan2 di JB dan di KL bekerja lah ye anda semua. tp……..dalam x sabar2 nk tggu besok untuk bangun lewat…sy mcm terpaksa kena jugak untuk bangun awal…sy ade submisionnnnnnnnnn besokkk dkt client….eee…x sukanyeeeeeeeeeeeeeee. ye la..client itu kerjanye di midvalley…x de isitilah cuti lah untuk besok bg mereka……………

x pe la nor, kerja kan……..(pujuk diri sendiri)

okeh….hr ni dah puasa hr ke 16 kan….mcm dh nk raya kan..tp sy br dgr 1 je lagu raya dlm radio. ke sy jarang dgr radio? puasa kali ini sy agak penat ckit la….mungkin sbb sy tidak sht hr itu dan saki baki sakit itu ade lagi. dan kerja sy yg memerlukan kerahan otak.tp alhamdulillah…sy masih berjaya berpuasa dgn penuhnye sehingga ke hari ini. dan sy harap2 sgt ckup sebulan sy berpuasa untuk tahun ini..(boleh ke?). sy harap sy mampu menahan sabar sepanjang Ramadhan ini walaupun ade beberapa perkara yg membuatkan sy hilang sabar…..

baju raya? mesti lah x de plan nk g beli pun lagi…sy belum buat ape2 persiapan pun nk raya ni. hanya tempah kuih2 yg kawan2 sy jual jerk. sy pun x igt ape yg sy dh order…lg2 abg adam sy…sbuk gak nk menjual kuih raya. abeh dia promote dkt adik2 dia suh beli…bila oder 1 dia suh order lg 1….si kakak wajarlah order byk sbb nk bwk blk umah mentua…si saya ni? nk wat ape byk2…sy rs sesiapa yg promote kuih ry kt sy hampir sy order la semuanya. setiap sorg sy order 1…fair n square yer kwn2….

agak muram kan entry kali ni kalo sy x bubuh gmbr….kejap yer…sy nk attach…

ni gmbr sy waktu bbuka puasa kt holiday inn glenmarie….

kalo kawan2 yg sekosmate sy kenal…yg sblh sy tu..junior kta..sy pggl dia ana. ni sekali farewell party la untuk dia…..dia dh dpt keje kt tmpt lain n dh keje dh pun…

buffet ramadhan kt cni? mm..ok gak…RM78 per person….agak mahal kan? tp berbaloi2…sy yg sepanjang Ramadhan ni x berapa nk bernafsu untuk mkn….tp hr itu…sy rs nk mkn semuanyer……tp x mkn gak..hahaha…sy x berpa gemarkan berbuka puasa la buffet ni sbb untuk org yg x mkn byk dlm satu masa seperti agak rugi la..tp dh ofis byr…pegi je la kan..bukanlah maksud sy ni x byk mkn…tp sy ni jenis..mkn ckit n x hbs dlm satu2 ms….lepas tu jenis tabiat mkn nk mkn byk kali..kira mcm 3 jam sekali nk vr mknn la…hahah

ok la…sy nk off dulu….korang2 semua..selamat berpuasa yer..

saya sayang semua orang yang sayang saya =)

Advertisements

About noorkhamisah

happy..happy...touchy... View all posts by noorkhamisah

4 responses to “:: Selamat Berpuasa Hari Ke 16

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: