:: ~~wink3..update…..

puhhh…puhh….aaachooommm….byknye habuk kt cni….sudah agak bersawang page ni kan? entah ade ke x lagi org view page ni…

x pe la..ade ke x de ke, hr ni sy tetap mengupdate…hik3. adalah percubaan berani untuk saya kerana mengupdate blog ketika waktu bekerja. x de la maksud sy ni tgh bersenang lenang x de kerja…wooooo…tidak sama sekali kerana opis ni x de istilah x de kerja. cuma hr ini sy tiada submission or technical comment yg kena sy kejarkan. tapi sy ade 2 LCP yg hendak sy selesaikan. kesan2 bukan sy yg pergi site, jd ade sedikit kelembapan utk sy menghabiskan LCP ini…

mm..kdg2 sy terfikir…bukan lah semua bos tu tahu semuanya, perfect segala2nya…bukan lah sy nk mengata bos sy tp..disebabkan projek ini dia yg pegi site..jd sy x boleh nk komplen lebih2. sy terfikir…dia agak teruja nk pegi site agaknye smp dia terlupa nk captured lain2 gambar dan hy memfokuskan dkt aksesbiliti shj…untuk pergi site lagi sekali adalah bukan budaya kerja di sini…jd dgn usaha gigihnya, sy mencuba berinteraksi dgn encik google….

ok..done untuk itu..

sbnrnya sy xde la byk cerita nk share…tp sy nk share movie yg sy tgk last weekend..movie yg sy tgk ni tiada dalam list movie2 yg sy hendak tgk…kerana menurutkan en.ise dan en.topek…sy pun turutkan. so merekala yg memilih cerita ini. agak kejam kan mereka sbb sy yg kena beratur untuk dapatkan tiket. nasibla barisan x sepanjang mana.

ini lah cerita dia… (images2 ni sy search kt yahoo jerk)

‘despicable me’

cerita katun rupenyer…..dh beli tiket baru lah sy tahu…tp x de la sy regret ke ape..sbb sy mmg suka cerita katun + animasi ni. tp mcm sy cakap di atas td la…cerita ini x termasuk dalam list cerita2 yg sy hendak tgk

🙂

ok la..dalam 5 bintang..sy bg empat la..sbb sy tergelak2 juga tgk movie ini. sy bg sinopsis sikit la yer cerita ni. tp versi sy la..

mm..ape yer nm watak utamao tu? sy x ingat la…tp dia adalah pencuri. ade 1 kes kecurian pyramid. n org yg curi pyramid tu ibarat mcm pencuri yg terhebat la. then si watak utama ni…nk membuktikan dia pun hebat juga…dia hendak mencuri bulan.bunyi mcm mengarutkan? then dia pun hendak wat loan dekat bank jahat utk siapkan roket nk g bulan. sy pendekkan cerita….mcm2 cara la yg si watak utama ni buat  utk mendapat kelulusan loan itu sehingga la dia mengambil anak angkat…

ni anak2 angkat dia..sy igt yg comel ade toncet tu jerk. nm dia agnes. btw, anak angkat dia ade 3…tp gmbr yg ini je sempat sy search kan kt google… (tgh2 kerja la kan). so gmbr ber3 sy x sempat nk pilih. pilih dlm rushing kan..paham2 la…

ok…lets continue, dalam dia nk menjayakan misi dia nk curi bulan, and the same time naluri kebapaan yg dah ade….membuatkan cerita ni lg mcm best la…dia seorang pencuri then tiba2 ade anak angkat2…mcm sweeeeettt jer….ngeeee…mula2 dia mcm x syg anak2 dia..tp sy suka dlm mcm ganas2 dia dia layankan semua ape yg anak2 dia nk…..

ok la…sy mcm x nk la ulas habis2 cerita ni. sbb sy bukan la pengulas cerita. tp cerita ni kelakar la..lg2 tgk karekter makhluk2 ni..

ni konon2 nye org suruhan si watak utama la. diaorg la yg menjadikan cerita ni lg besstttt……

mm…sape2 yg belum tgk…tgk la..kalo rs x nk tgk cerita yg kena fikir…yg nk fun jerk…tgk la cerita ini…

ok la…sy mengambil ms 4 jam nk abehkan entry ni. ini disebabkan sy post ckit2..ngeee…jumpa lagi next time tp sy x jnji bila sy dapat update lagi..

saya sayang semua orang yang sayang saya =)

Advertisements

About noorkhamisah

happy..happy...touchy... View all posts by noorkhamisah

4 responses to “:: ~~wink3..update…..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: