:: baru boleh bernafas…

mulakan menulis blog kali ini dengan senyum…….

hehe..adalah bukan sbb sy tgh terlalu gembira overboard utk senyum jerk…tp sj jerk..nk amek mood…nk cr idea nk mengarut kt cni…hik3

‘saya br ade oksigen nk update blog’

xde specific cerita pun tuk sy kongsikan hr ni..klo nk tau cerita terbaru ttg diri sy..sy rs x de ape yg baru. just new environment. tmpt kerja n umah sewa baru.

tempat kerja saya skrg membuatkan sy x cukup oksigen.lepas 1 submission, continue submission lain..tp sempat jerk bkk fb.tp sy dh rs sy dh x berapa menjadi pengguna tegar utk laman sosial itu skrg…

rumah baru saya; dalam proses utk sy menghappykn diri tggal kt c2 wpun sy x berapa nk syok lagi….ise pggl umah itu umah hantu…jd awk2 semua boleh bygkan la ape yg dikatakan umah hantu..bukanlah umah sy tu letaknye dalam hutan belantara n dipenuhi semak samun ( ada gak la sbb rumput dh panjang) tp umah itu sunyi n sepi…smp sy boleh dgr air menitik dalam bilik air..ngeee.mcm sy sorg2 shj yg menyewa di situ wpun sy ade housemate2 yg sy x kenal pun lg batang hidung.mungkin housemate sy itu adalah org yg makan meja depan sy ketika sy lunch hr jumaat hr tu? mungkin iya….

ok la..sy nk mengemas baju2 sy sbb sy dh nk blik ke rumah hantu sy kejap lagi…tetiba sy nk share lagu ini…

astalavista….

Advertisements

About noorkhamisah

happy..happy...touchy... View all posts by noorkhamisah

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: