:: nak cerita semua

Hari ni, sy ade perasaan nk create new entry. sy rs nk cerita je ape yg sy rs nk cerita. so kalo korg2 rs entry sy kali ini agak panjang n agak mls nk bc smp abes, korg boleh smbung besok. tp persoalannye…berjaya kah sy nk cerita semua2 benda yg sy nk cerita tu? panjang sgt ke entry ni? hehe..

yeah!! go me! go me!

————————————————————————————————-

first cerita sy adalah berkaitan dgn benda ini

nampak?? nampak?? nampak x???

skrg kan musim benda alah ni..nk kata semenjak2 musim benda alah ni memberi kesan dlm hidup sy..x de la sgt..tp ade la gak!!! nk kt sy ni x minat benda ni..x gak.sy layan jerk.tp sy x kan mengorbankan masa tido sy utk benda ini..tp kenapa ye sang lelaki2 sggup bgn n menghadap benda iniagak ade persoalan di situ..sy x tgk pun, team yg sy sokong menang gak 2x game dia. sbb sy ade Jay Jin Soong melaporkan dkt sy setiap pg..its ok la, sy x de hal pun kalo sape2 yg berkaitan dgn sy menghadap benda ini.ok..teruskan…semoga team2 anda berjaya!

nk tau team yg sy sokong? rs2 nye sape2 yg close dgn sy dh tau kot ape team sy.( erk..bukan ke yg bc blog aku..korg2  gak..haha)

ini dia…

eye of Brasil!  yeah! samba! samba!

—————————————————————————————————–

cerita sy yg seterusnya adalah ini..

kawan baik saya dh kawin! ish3..kawin gak mek ni

tu salah seorang kawan baik sy.sy ckp dia kawan baik bukan bermakna kawan2 lain x baik..kawan2 sy semua baik2..so semua baik lah! hehe

roomate sy waktu sy belajar dekat sini.. dulu waktu sy x cukup akal, pernah gak la melancarkan perang ngn minah ni..ish2..sgt la x phm sy bila pikir2 blk..camne la boleh berperang besar padahal ktaorg adalah satu bilik. 1st year jerk jd roomate..lepas tu smp grad ktaorg x sebilik. bila x sebilik br la sedar yg sy memerlukan dia n dia x berapa nk perlukan sy..hahaha.. sy perlukan dia utk memastikan bilik sy sentiasa kemas dan cadar katil sentiasa tegang..n bila x sebilik ktaorg menjadi lebih rapat..rapat..rapat..tp bukan intim.

n kta sama2 keje dkt jb. smp skrg dia keje dkt jb. waktu ktaorg sma2 dkt jb, sy rs..dia byk menjaga sy wpun ktaorg tidak serumah. tp rumah dia adalah rumah sy..haha..bila sy tukar baju, sy main campak jerk kt dalam bakul baju kotor dia..dh mmg pattern sy suka sgt tukar2 baju, so x smp 2 hr bakul baju kotor dia dh penuh..dia basuh baju sy, dia lipat, dia kemas kan kira semua dia buat la…kalo sy ckp nk mkn itu dan ini..dia masakkan. kira dia ni baiklah. untung sang suami dia..

tp skrg dia dh kawin….so x kan la sy nk berebut dia dr laki dia kan? hehe

ok la mek sue..selamat pengantin baru! jd isteri yg solehah k..

—————————————————————————————————-

Eh…nextweek sy keje kt tmpt baru. sy kembali duduk umah bujang. boleh ke sy? selama 6 bulan emak sy buatkan semua tuk sy n skrg sy kena buat balik semuanye.

tp mmg betul la..kta x perlu cerita ape2 dekat org yg bernama emak sbb diaorg mesti tau ape yg kta pikir..

adik: nnt org duduk umah sewa

emak: duduk lah..

adik: camne emak nnt?

emak: xpe..balik lah hr minggu. nk beli ikan kucing. beli utk seminggu

adik: ok.

emak: nnt blk tiap2 minggu, bwk balik baju kotor. basuh dkt umah. ko tu x pe, mkn x byk..x kisah sgt. baju2 tu x yh basuh kt sane. ntah kt mn2 la tmpt nk sidai. bwk blk je nnt..

now…see…mmg sape2 jerk yg bernama emak akan memahami anak dia! hehe…

sy harap sy boleh bekerja dgn baik nnt. sbb bos sy yg baru x sama dgn bos skrg..huhu

——————————————————————————————————–

mcm dh x de idea lah skrg..hahah..sy x berjaya nk wat entry pjg2…next time la yerk!

saya sayang semua orang yang sayang saya… =)


Advertisements

About noorkhamisah

happy..happy...touchy... View all posts by noorkhamisah

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: