:: cakk!!

byk benda sy nk share kt cni..hr ni..ape yg berlaku sepnjang mggu ini + mggu lepas…tp mls la nk bercerita…actually nk  sambung post yg sebelum ni…siap nk bubuh gmr najah lagi…dh edit pun najah…tp alamak!!! jauhnye gmbr tersebut….nk kena renew paspot..keh3…so biar lah post tu hang mcm tu je la ek…

nk cerita semua jenis perasaan hr ni!

i. best sbb abg+kakak+adik semua ada kt umah last week..hehe..eh…kalo nk tau ktaorg berempat ade nm ejek2 antara ktaorg sndr…udi sengal la bg..

udi: antu paku

kakak: unggas rimba

saya: murai ranting

iya: serangga perosak

haha..sy pun x tau la bila ntah nm di create…

ii. hangout dgn qu ibad…terngiang2….acik…ibad nk mainan..see…my ibad dh besarkan? dh pndai mntak mcm2..

iii. keluar dgn dn..karoke sepuas2nye…best!

iv. jumpa encik F! dkt 2 bulan x jumpa dia…

v. keluar dgn encik ise…..dia shoping..shoping…n shoping lagi…misi menghabiskan duit diri dia sndr kot

vi. di manakah abg acap sy eh??? broadband sila campak laut okeh!

vii. makan tart n cupcake! yeah!!

viii. dapat kerja baru!

mm….abeh dah… tgk la gmbr bawah ni…

ibad mengamuk sbb mama n papa x layan dia…

nasib la ko sorg2 je skrg ni ibad oit!!!

okeh…daaa

saya sayang semua org yg sayang saya =)

Advertisements

About noorkhamisah

happy..happy...touchy... View all posts by noorkhamisah

One response to “:: cakk!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: