WaJaH-WaJaH

Lamanye saya x bukak friendster and malam ni sy terasa tuk bkk lagi satu laman sosial y dulunye famouse n skrg the moderator still trying to upgrade the website. sy bkk la photo album dlm fs sy tu. byk gmbr lama2 waktu sy bljr dulu. sy dh ade fb pn dh lama tp waktu zaman tu fs lg popular. then, bila gk gmbr2 lama ni..mcm2 benda sy teringat…heeee. so mlm ni, sy nk letak gmbr2 sy y dh sedia ada dlm fs tu kt cni. i’m not going to publish at fb because i think, fs is fs..fb is fb..heee (boleh terima ke sbb sy ni? mcm ntah ape2 je)

where to start ha? ok la….sy start dgn gmbar2 sy dgn minah 2 ekor tu la. apat n syikin. sbb bersepah gak muka diaorg kt fs sy..haha. ye la..kalo dh g mn2 pun ber3..mn x bersepah. tp sy lg kerap dgn syikin la sbb we al 1 kolej. KTF cemerlang (erk..ye ke?) n apat lak KRP..depan2 je pun kolej ktaorg.

Gambar ni x igt lak waktu tahun berapa ek..tp y pastinya.. ni gmbr waktu ktaorg abeh exam..housing n community planning. exam kt dewan KRP (waktu ni sy duduk KRP) y captured gmbr ni rsnye Jessica. kalo x silap la..hahaha..smp tukang captured sy boleh igt..haha

3 faces of us..semuanya buat muka bangang. especially me

hehe..ni gmbr wktu final sem. gmbr kt studio dak2 tahun 1. ktaorg ade meeting seminar waktu ni. actualy, sy hy ajk kecik je tuk seminar tu. sy ngn apat unit y sama. syikin lak org penting..secretary rs nye. so mlm tu..syikin mmg wajib g meeting, apat lak ganti ketua unit ktaorg.. sy? mesti la tukang cbuk..haha..ish..mn boleh sy kena tggal…x mo la sy tggal sorg2 kt blok. dh la sy sorg je 4th year kt wing sy tu…

kt shell sri putri. anto syikin nk blk kuantan. bergambar di mana2 je sempat

kt terengganu.. muzium mende ntah nm dia. y tukang snap..si din

kt meranti..haha..sementara tunggu desert2 blk solat jumaat..

ngn apat. kat diner ktf. padahal ktaorg duduk krp waktu ni.hehe

kt diner ktf gak. tahun selepasnye kot. as usual..i love to captured my own face n apat suka untuk menyelit

after midninght for harry potter..sok pg bersepah ade kelas..hohoho

eh..ni gmbr sebelum sy konvo…bukan gmbr bljr..huhu

kt jusco. apat muka puasa. sy ngn ckin x puasa. tu tgn ckin

muka mcm ape je..kt lab..tgh key in data…bulan puasa..tahun? haram x hengat..

kt terengganu. muzium kt losong tu. serius x taw ape nm muzium tu…

dgn mek su. kt depan b11…haha..x de keje sgguh. kt cni pun boleh layan gak. br abeh kelas ni. baik nye sy g kelas pkai baju kurung

ngan ct..tgh super ni. waktu final year…sape ntah bg idea baring kt padang…hohoho

main fusal kat sports planet kt sek 16…sy pun x igt dh nm budak2 ni..y igt dak popuan tu je..shakira..mama dia ckp…dia tgk sy..dia igt shakira sbb shakira ni hitam manis mcm sy..hahaha….so sy pun terima lah kenyataan bahawa sy ngn shakira sama2 cute..wakakaka…n mama dia accept it..kah..kah..

saya dgn chah n mus kt balai cerap…

ni la aksi ntah mende ntah y sy buat dgn apat. wakktu ni ktaorg g usm. ade planning student assembly kt sana.

ok la..ni je y terbaik y sy jumpa kt fs tuk di share kt cni…

saya sayang semua orang yang sayang saya =)

Advertisements

About noorkhamisah

happy..happy...touchy... View all posts by noorkhamisah

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: