JaNGaN NKay~~

talk to myself…do not love him.do not love anybody.prevent myself to involve again. No..No..No.. Rasa mcm nak dengar lagu cinta terhalang la song by bob…actualy x pernah pun nk menghayati lagu ni. just dgr n know the tittle. but today…sy rasa nak share lagu ni….huhuhu…

CINTA TERHALANG

Rasa lahirnya impianku
Bila terpandang wajahmu
Lirik senyuman kilauan mata
Memikat memukau jiwa ini
Inginlah aku menyapa
Mahu ku kenali hatimu
kini Ku sedari ini bukan biasa

Tak dapat aku lindungi perasaan
Engkau impian yang aku idamkan
Kau yang ku puja, kau yang ku sanjung
Kau yang aku perlukan
Kau yang ku sayang, kau yang ku cinta
Kaulah satu cinta terhalang

Engkau lafazkan perasaan
Setulus hati jiwamu
Penuh kepuasan, penuh bermakna
Memikat hati dan naluriku

Walau ku sadari
Kau tetapkan perasaanmu
Kau berikan cinta yang
Terpendam

Walau ku tahu kita
Tak mungkin bersama
Tetap ku sanjung cintamu yang suci?walau terhalang

kata2 akhir: saya sayang encik f kalo encik f sayang saya n encik f…sila doakan saya dengan dia ek sbb saya rs mcm syg dia 😛

(erk…mcm complicated je..hahaha)

saya sayang semua orang yang sayang saya

 

Advertisements

About noorkhamisah

happy..happy...touchy... View all posts by noorkhamisah

2 responses to “JaNGaN NKay~~

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: