SaYa SuKa~~

entry ni saya wat betul2 lampu bilik dh tutup.memang saya nak tdo.memandangkan besok kerja. mata dah ngantuk2 ckit tp x leh lak nk lena. bunyi kipas je….aish2..mengganggu kosentrasi org nk tdo je. nk bkk aircond tp br lepas ujan..kang mati beku..huhuhu..

sepanjang malam…focus wat dwg. bapak besar site..huhuhu. lupa mkn. at last..mumy bwk masuk ayam kfc y saya beli ptg td. perghh….makan dlm bilik..adeh! sebenarnya..sy rs nk tulis mlm ni sbb saya teringat n rasa nak share. ade certain benda y saya jd suka

saya suka bila:

dia cakap dia ade kt mana. wpun indirectly. sy x pernah ty dia nak g mana (wpun ade perasaan nk tahu)

dia cakap dia x sihat.dia batuk.dia pening

dia bwk saya pegi tempat kt mana dia suka pergi

dia kutuk saya dengan cakap saya mengada2

dia ckp dia bangga berat dia naik ketika saya berbangga dengan penurunan berat badan

erk…dah la..x nk la cite lebih2…sbb dia yang wat saya tersenyum skrg…tu y teroverbord tu..ok..nak sambung cite lain lak. right now..di saat entry ni di tulis…saya tgh ber ym dgn encik F..dia wat saya rindu secara tiba2. rindu kenangan lama.

encik F oh encik F….

life sy sekarang semakin happy. saya banyak bergelak ketawa. saya senyum bila dapat mesej. sy suka bila berym.sy suka bila dapat call. sy harap kegembiraan ini berterusan. awak doakan saya ek..biar kta sama2 bahagia dgn hidup kta masing2. saya sayang awk n thanks jika awk sayang sy juga. tp syg antara kita..x boleh bwk ke mana-mana because awk sendiri ada jwapannya n saya x nak ubah skema jawapan…hehehe

ok la encik F…saya pun mcm dh ngntuk..nnt kta sambung lagi. hehe (eh..igt ni ym td)

ok…

saya sayang semua orang yang sayang saya =)

Advertisements

About noorkhamisah

happy..happy...touchy... View all posts by noorkhamisah

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: