~~HaRi2 KiNi

eh..betul ke ni? betul ke ape y saya lalui sekarang. no long distance anymore. x perlu tggu blk tanah melayu tuk meeting. xperlu tggu cuti panjang utk jumpa. xperlu tggu tiket kapal terbang murah utk balik.x perlu tggu projek siap br ok. x perlu tggu nelayan balik ke darat..x perlu tggu pilot mendarat..NO..NO..NO..

erk…saya di lamun cinta ke?? erk…macam x la..belum terasa nak bercinta. sebab hari-hari saya kini semakin smooth+happy+riang+ade gak tersentap tapi kadang2 (tu pun bila kena marah)

i’m back. i being myself . saya dah jadi diri saya yang dulu. saya dah kembalikan cha kawan2 saya, adik dalam keluarga saya n saya menjadi khamisah kepada diri seseorang..i love when he call me with my name =)

right now;

  1. saya dah pandai merajuk
  2. saya dah expert jalan to…….
  3. saya dah ade aktiviti setiap minggu. 1 day per week. i think enough for the moment
  4. saya tidak memerlukan no celcom saya lagi
  5. saya ade partner nk ajak g tgk teater
  6. saya semakin kerap bergelak ketawa
  7. sy ada tempat nk bergaduh+manja2 (erk..boleh ke?)
  8. saya suka dapat panggilan hari2 wahai si nombor pelik
  9. saya kena pastikan bateri hp bateri saya x flat
  10. SAYA SEMAKIN DEKAT DENGAN ALLAH

saya mendapat perasaan begitu setelah saya di basuh sekali sahaja oleh dia. dengan ayat..jangan nak menjahanamkan diri dengan melibatkan diri dengan jahanam2.(lebih kurang la).

ok..topic lain plak. when somebody tell something personal and more to secret la…its mean..they trust u. they feel comfort with u.dont try to betray them. since once u do that..they will point u as a traitor forever. but if u keep it (even the simple matter)..they will appreciate u as long as  their life. its just reminder for myself. sometime..i’m not strong enough to listen, to advice, to persuade but i’m trying to do that.

hehe..ok..abeh dah merepek di situ.

saya sayang semua orang yang sayang saya =)

Advertisements

About noorkhamisah

happy..happy...touchy... View all posts by noorkhamisah

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: