RiNDu~~

ola…akhirnya, saya ade sedikit masa untuk mengepost somthing kt ‘NooR KHaMiSaH say;’ ade sedikit free time ni..tu y bukak blog.sorry kawan2..x sempat ziarah blog u all.

rs nak share lak kt cni. setelah beberapa hr tidak on9..n sy pun on9 la betul2 setibanya di tanah airku..hehe. as usual, if go somewhere, i’ll avoid from tell anybody sbb dgn alasan..nnt org mntk beli sorvinior..hahahahah..ok2..back to entry..on92 je..ade encik f. n sy pun dgn gatal tgn nye g la buzz dia..then encik f ask me…nape?rindu ke? erk…terus la kepala ni…ting3

dengan jawapan jujur sejujurnya..saya jawab tak. nape mesti saya nk rindu dia? di saat sy bergembira n bersama org2 tersayang..i think no need la tuk rindu sape2. lg pun vacation kali ini…sy tidak sunyi!! sbb…i’m in ‘hatiku berbbunga2 kembali’ mode…

then encik f ckp dia rindu saya sbb saya dh beberapa hr x online. hehe..ok..sy terima pengakuan dia. rindu x semestinya cinta or syg kan wahai encik f?? 😛

sekejap je pun sy online..then x lama lepas tu dia call saya. ok la encik f..best3.suka3.bercerita dgn awak.tp saya x boleh nk berlebih2..hehe..because u already know the answer. take care k. ade ms..we will lepak king k..daaa

saya sayang semua orang yang sayang saya =)

Advertisements

About noorkhamisah

happy..happy...touchy... View all posts by noorkhamisah

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: