ReeZaL BeRJaYa~~~

hehe…mesti mamat reezal ni bangga aku wat entri ni khas utk dia.hehe. actualy aku mls nk menulis blog hr ni. sbb ntah la..rs mcm sedih bila bkk blog sndr..sesuai lak ngn theme y aku pilih..aish…cammon la cha..hidup belum berakhir..
quote from La Tahzan (after adviced from dn to read this book.thanks dn)

“apa yang sudah pergi, biarkanlah ia pergi”

hee..ok la. nk cite pasal reezal..kawan sek aku. dia pggl aku kamis dulu. n dia la start pggl aku kamis (ciss ko reezal). ym ngn dia jarang2 sbb dia kan byk kje. maklum la.org y menguruskan kewangan kt upsi tu. kang hilan 10sen duit upsi…dia lak kena 😛  n hr ni dia tgur aku kt ym.dia br taw aku dh pindah blk selangor. dh dekat dh ngn dia. n ade ke ajak aku g dating mkn kt kedai area perumahan umah aku. x romantik lgsung la ko reezal. bwk la jauh2 ckit. aku ajak tgk adnan sempit..ko sbuk nk main bola..dush3

mcm sengal je ym ngn reezal jap td…jap aku paste;(mst reezal marah aku)

nkay_aa : so skrg ko tgh malas la ek
reezal berjaya :bukan ari nie je
reezal berjaya : dah berbulan -bulan aku malas
nkay_aa : camne result exam?
nkay_aa : ok?
reezal berjaya : em ok
nkay_aa : apsal ko mls?
reezal berjaya : tah
reezal berjaya : malas je
reezal berjaya : mgkin dah bosan kut
reezal berjaya : huhuhuhuhu
nkay_aa : bosan ngn keje ko ke
nkay_aa (1/25/2010 10:21:47 PM): hehe…tudung manjalara tudung ape weh
nkay_aa : heee
nkay_aa : aku pun x taw
nkay_aa : ko lak taw
reezal berjaya : kakak kat sini
reezal berjaya : sal gaji je beli tudung
reezal berjaya : aku dah tau jenis2 tudung pulak sekarang
nkay_aa : hahaha

———————————————————————————————-

tu ckit je la y aku leh paste conversation aku ngn reezal td…heee…sbb y lain2 tu dh merepek..haha. then dia ckp dia nk smbung wat keje. so aku pun proceed je la. sbb aku pun br dapat task dr boss trough ym gak (senang je boss aku…dia duk bercuti..aku kena jg opis)huhu

tba2…reezal ym aku blk…dlm ht aku ckp gak..ish mamat ni..ckp td nk wat keje.keje malambak la ape la…rupe2 nye dia nk ckp pasal blog..

———————————————————————————————-

reezal berjaya : weh aku baru ushar bolg ko
nkay_aa : mmm
reezal berjaya : (em sempat jugak)
reezal berjaya : apesal ko nie susah sangat
reezal berjaya : banyak je rintangan ko
nkay_aa : mm..ntah
nkay_aa : jgn la..sedih aku kang
nkay_aa : haha
reezal berjaya : alah sori
reezal berjaya : tak sengaja
nkay_aa : heee
nkay_aa : x pe
reezal berjaya : emmm
reezal berjaya : leh tahan jugak ko kan
reezal berjaya : banyak jugak x ko nie
reezal berjaya : kalau tulis dalam buku
reezal berjaya : habislah
nkay_aa : ish..x de la byk
nkay_aa : heeee
reezal berjaya : ;P
nkay_aa : ko ni…ckp wat keje..sempat lak bkk blog aku
nkay_aa : haha
reezal berjaya : tuelah pasal
reezal berjaya : tergerak pulak aku nak ushar
reezal berjaya : ye lah t aku free2 aku sambung balik tengok
nkay_aa : xpe..ushar la
nkay_aa : public kan benda tu
reezal berjaya : em aku sediakan tisu awal2
reezal berjaya : sedey maa
nkay_aa : heeee
reezal berjaya : :’D
nkay_aa : jahat ko

———————————————————————————————-

and disebabkan reezal ckp pasal blog la..aku pun terasa nk menginterframekan dia kt cni…hahaha

k la reezal…jgn marah aku weh…aku suka menyembang ngn ko td..tergelak2 aku. jgn marah ek…only for fun. ok..i’m waiting ur invitation to ajak kuar makan..hahaha

Advertisements

About noorkhamisah

happy..happy...touchy... View all posts by noorkhamisah

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: