main-main ofis..

30 oct 09…hr last si y aka huwaidah praktikal kt opis ni..sedar x sedar dh 6 bulan dh dia ade kt opis ni..hehehe…dh mcm2 keje dh dia wat termasuk la mendesign detail area projek taiping y tgh aku wat ni…hehehe

hr last tu..dia cbuk nk bergambar dgn semua org..idea nk snap gmbr tu tercetus…aku la y bg idea..hehe..tu pun tgh org wat service aircond and kipas kt opis ni..tu y tgh2 wat keje stop skjap smntara org tu siap service benda2 alah tu…so dr melanguk x wat ape..baik main tangkap2 gmbr…hehehe

DSC03082si y dgn kak g..kak g tgh cr namecard sape ntah..dtgh duduk bwh meja lak 2..

DSC03107y dgn aku..

DSC03087y dgn kak zana..

DSC03084y dgn dayah kaco kak aida..

DSC03098dgn kak pus..dua2 kontrol ayu..menyampah aku..hehe

DSC03095akhirnya ade muka krol…y selalu ktaorg lupakan sb dia sorg je staff lelaki..

DSC03086org tgh cuci kipas…hehe

Advertisements

About noorkhamisah

happy..happy...touchy... View all posts by noorkhamisah

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: