Monthly Archives: September 2009

ape la aku ni….

wasap!!!!

hehe..lama giler x ushar blog sndr…

Allah bagi dah sempurna sifat dah…cukup dua tangan tp tu pun terasa mcm..nape tangan aku x cukuppp??????then terasa mcm kena kt batang hidung balik..sbb dulu penah kakak opis ni cakap tgn x cukup nak manage anak2 lg..masak lg..n watever la y berkaitan aktitiviti rumah tangga…aku pun dengan selamba je ckp…tgn Allah bg cukup je…depend diri sendiri je..pandai manage masa ke x…(tp dalam nada bergurau la =P)..

n now…aku dh terasa x cukup tgn je..ni belum lg aku kawen..beranak..waaaaaaaaa;bila pk2 balik sbnrnya aku bley je nk urus masa dengan sebaik mungkin..tp kemalasan menguasai diri..so..u deserve la ye cha!!!!x dapat nk nolong nya…nk kena ade pusher br aku berkualiti agaknye…huhuhu

Advertisements