tgk apek….

semalam..26th july..aku ikut q g event y company dia wat…mm..x pasti la event ape..launching sierra perdana or just exhibition house…

otw pegi aku ty q..bw kamera x..dia ckp x n dia dh agak mst aku ty soklan ni..mm..x leh pkai py bf olok2…dh taw gf olok2 ni suka bergambar lg x nk bw kamera…bukan roboh pun dashbord kalo smpn kamera..huik..huik…best oo..nek persona JLR!!..hehehe

x sangka aku dtg ngn salah sorg exect kt mah sing tu..hehe…kdg2 best gak act as his gf..hehe..oo…br la aku taw…rupe2nye q mcm ade peminat kt tmpt keje dia..hehehe

then company dia invited saiful apek wat show…mmg ramai la org dtg this event if compare waktu launching spp2 hr tu…mm..so this is 2nd time la aku jupe saiful apek…yassin senario pun ade…mm.. dah lama pun pelawak kan so 1 hour diaorg perform…org semua gelak la..tp just short show je la..only 1 hour…(tu pun byr puluh k.. q,ko ckp nk citer something about this dlm kereta..kalo x salah la pendengaran aku la…ko lupe kot)

mm..x de gmbr nk upload la..ade pun 1…kt dlm hp q..tu pun blur2…ntah2 dia delete…just nk conclude la…best event la…seronok tgk ramai budak2…aku happy sgt…lupe semua mslh y aku ade..hehehe..

tq sgt Q!u made me smile… (^______________________________^)

Advertisements

About noorkhamisah

happy..happy...touchy... View all posts by noorkhamisah

One response to “tgk apek….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: