taiping oh taiping

huhu..dari pagi td samp abeh lunch hour…dah nk masuk sesi petang dah…aku still lg menghadap detail taiping ni…

waa…..benci la….nape la dari belajar sampai la ke keje,must play with repot…keje kt firm landscape pun stil handle repot…

pelan induk landskap majlis perbandaran taiping…dah dekat setahun lebih dah aku mengadap benda ni…

dari repot technical…konsep…n now aku start ngn detail area plak…

padang majlis 1

ha..ni salah satu area dekat kawasan kajian yang hendak didetailkan…kalo sape2 penah g taiping…dekat depan majlis taiping ngn pejabat tanah tu ade padang…ha..kat situ la y hendak diupgradekan…ni just proposal la..belum tentu lagi proceed ke x..hehehe…tp proposal pun..pening gak kepala otak nk wat repot…wpun bukan aku y design…hahaha..aku tukang creek bley la…ape guna ade LA mantap2 kt opis ni kalo aku y kena design =P

dah2..bley tnjuk 1 je gmbr….ni rahsia kerajaan ni….client pun x tgk lg..aku dh upload kt cni…huhu

nk smbung mereport sambil tgk movie…hhaha

daaa…….

Advertisements

About noorkhamisah

happy..happy...touchy... View all posts by noorkhamisah

One response to “taiping oh taiping

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: